Saziņai: +371 28 300 800

LV

Saziņai: +371 28 300 800
Adrese: Baznīcas iela 31, Rīga, LV-1010
E-pasts: klinika@gilis.lv

LV EN

Plastikas ķirurģijas klīnika

KĀPĒC IZVĒLĒTIES
MŪSU KLĪNIKU?

Plastikas ķirurģijas klīnika dibināta 1992. gadā un jau vairāk nekā 30 gadus ieņem stabilu vietu plastikas ķirurģijas un estētiskās medicīnas nozarē. Pacientu ērtībai, informācijai un drošībai vienā ēkā izvietots gan konsultatīvais un administratīvais komplekss, gan operāciju bloks un dienas stacionārs. Klīnikā nodrošinām vides pieejamību cilvēkiem ar invaliditāti un īpašām vajadzībām.

Mūsu klīnikā strādā 25 profesionāļi – labi izglītoti, pieredzējuši un uzticami darbinieki, kuri rūpējas par pacientu labsajūtu un viņu vēlmju īstenošanu.

Plastikas ķirurgs Jānis Ģīlis: “Privāta klīnika nozīmē personīgu atbildību. Savā klīnikā mēs nodrošinām unikālus operāciju un aprūpes apstākļus, kas garantē labus rezultātus un absolūtu konfidencialitāti.”

Klientu Atsauksmes

Individuāla
pieeja
Personīga
atbildība
Labākie
speciālisti
Ērta atrašanās
vieta
30 gadu pieredze
Jaunākās
tehnoloģijas

VADOŠIE SPECIĀLISTI

Dr.med. Jānis Ģīlis

Plastikas ķirurgs

Dr. Ansis Ģīlis

Plastikas ķirurgs

plastikas ķirutgs Jānis Lapiņš

Dr. Jānis Lapiņš

Plastikas ķirurgs

KLĪNIKAS PAKALPOJUMI

Krūšu operācijas

Tām sievietēm, kuras vēlas, lai krūtis būtu tvirtākas, ne tik noslīdējušas un izskatītos jaunavīgākas, labs risinājums ir ķirurģiska krūšu pacelšana jeb mastopeksija.

Sejas operācijas

Grumbas jeb tā dēvētās vārnu kājiņas acu kaktiņos, maisiņi un tumši loki zem acīm, kā arī liekās ādas krokas augšējo un apakšējo plakstiņu apvidū padara mūsu seju nogurušu, vecāku , arī acis šķiet bēdīgas.

Ķermeņa operācijas

Daudziem cilvēkiem vispārējais zemādas tauku slānis ir plāns, tomēr kādā ķermeņa vietā ir izveidojušies krietni uzkrājumi. Īpaši tas raksturīgs sievietēm – augšstilbu sānos veidojas sabiezējumi, ko grūti noslēpt pat ar speciāli piemeklētu apģērbu.

Dzimumorgānu operācijas

Ja sievietei iekšējās jeb mazās kaunuma lūpas ir proporcionāli lielākas par lielajām kaunuma lūpām, viņa var izjust diskomfortu, dažas sievietes to uztver pat kā kroplību.

Kosmētiskās injekcijas

Ikreiz, kad smaidām, smejamies un saviebjamies, sejas muskulatūra saraujas, bet laika gaitā mīmikas rezultātā pierē un ap acīm veidojas dinamiskas grumbiņas. Jo vairāk izrādām savas emocijas, jo aktīvāk strādā mīmikas muskuļi.

Taukaudu reinjekcijas

Kapsulas endoskopija ir modernākais un precīzākais diagnostikas veids, ko izmanto tievās zarnas slimību noteikšanai.

Citi pakalpojumi

Rūpēs par pacientu labsajūtu, mūsu klīnika piedāvā dažādus papildu pakalpojumus – ultrasonogrāfiju, elektrokardiogrammu (EKG) un asins analīzes. Klīnikā strādā arī mamologs.

KLĪNIKAs JAUNUMI